A Wild Soul

 
Fullt namn:  A Wild Soul |  Smeknamn: W [uttalas Ve]  |  Ålder: 8 år [f-05]
Ras: Danskt Varmblod  |  Färg: Apelkastad Brun   |  Kön: Sto
 
A Wild Soul är en av mina första hästar. Jag minns dagen hon blev min mycket väl! 
Jag och Frost var ute på en liten ritt när James ringde och sa att han hade fått in flera hästar ifrån fastlandet, och då jag letat efter en ny häst ett tag så valde jag att åka dit och se efter. Den första hästen jag såg var mörk, nästan svart och såg inte allt för intresserande ut. Nästa var en aning ljusare, men fortfarande inget speciellt.
Sen såg jag W. Hon stod där och såg otroligt söt ut med stora mörka ögon och glänsande päls. Jag talade med James och vi kom överens att jag skulle få ha henne på prov i ett par dagar.
Provdagarna gick snabbt och vi kom överens utmärkt, så endast en vecka senare stod hon uppstallad med Frost, som min nya häst!
 
W är min främsta dressyrhäst, vacker med imponerande steg. Vi har tävlat en del men har fortfarande mycket framför oss! 
Hennes personlighet är söt, hon är kramgo och älskar sällskap. Hon kommer överens bra med alla mina hästar, och orsakar aldrig problem.
 
- Daisy 

Levlar Silver

 
Håller på och levlar Silver. Hon är endast level 2 just nu och allting går otroligt långsamt, och då jag inte har något bättre för mig kan jag lika gärna göra det.
Senare ska jag göra några gula uppdrag och en hel massa blåa!
 
- Daisy

Frostshadow

 
Fullt namn:  Frostshadow |  Smeknamn: Frost  |  Ålder: 8 år [f-05]
Ras: Oldenburgare/Engelskt Fullblod  |  Färg: Apelkastad Skimmel   |  Kön: Hingst
 
Frostshadow, Frost eller Frostie. Kärt barn har många namn, eller hur? Frostshadow fick jag endast dagar efter att jag hade fyllt sex år, ett litet hingstföl som egentligen inte var menat att komma till världen. Han växte upp vid min sida, min första häst, bästa vän. Elva år gammal var jag första gången vi tävlade tillsammans, han var fem och hade knappt påbörjat sin riktiga tävling. Ingen förväntade att det skulle gå bra, men när vi kom hem med blågula rosetter insåg alla vilken potencial vi har tillsammans.
 
Allt var som en nedförsbacke efter det. Flera rosetter, flera tävlingar, vi var en vinstmaskin han och jag. Snart uppnådde vi högre klasser, fälttävlan främst av allt, och vi kommer fortsätta såhär tills den dagen vi inte längre kan tävla tillsammans. Han njuter av det lika mycket som mig, älskade Frost.
 
Frost är stor, nästan 180 i mankhöjd, men den underbaraste och snällaste hästen att rida - sålänge man är jag. Med mig är han en ängel, men ingen annan får sitta på hans rygg. 
Han har kraftiga språng och består av muskler, smidig och snabb och otroligt imponerande.
 
- Daisy 

Easthunter

 
Fullt namn:  Easthunter  |  Smeknamn: Hunter  |  Ålder: 6 år [f-07]
Ras: Holländskt Varmblod |  Färg: Brun   |  Kön: Hingst
 
Easthunter, kallad Hunter är en varmblodshingst på sex år. Jag köpte honom av Marley då jag sökte efter en tävlingshäst, och Hunter var perfekt för mig. Atletiskt byggd, kraftfulla men smidiga språng, villig att lära sig nya saker. Så endast ett par dagar efter provridningen kom jag och hämtade upp honom, och tog hem honom till stallet.
Han kom mycket väl överens med stona redan från början, men han och hingstarna hade flera komplikationer. Särskilt Frost blev riktigt irriterad på honom, om det var avundsjuka att all tid inte las på honom eller det faktum att jag hade en ny tävlingshäst vet jag inte riktigt, men det tog tid innan jag kunde låta honom gå fritt med mina hingstar. Men nuförtiden fungerar allt utmärkt!
 
Jag använder Hunter till tävling, särskilt hoppning och i vissa fall fälttävlan. Eftersom han fortfarande är relativt ung har han en del att lära, men vi satsar på de höga klasserna i framtiden!
 
- Daisy 

Silvermist

 
 
Fullt namn: Silvermist  |  Smeknamn: Silver  |  Ålder: 6 år [f-08]
Ras: Jorvikponny |  Färg: Avblekbar Skimmel  |  Kön: Sto
 
Lilla Silver fann jag på en auktion i Fort Pinta. Hon stod där och såg allmänt söt ut med sin vita päls och sina stora, mörka ögon. Jag talade med mannen som höll i auktionen och han berättade att Silvermist, vilket hennes fulla namn var, hade mycket stora kapaciteter inom både hoppning och dressyr och att hon var ett riktigt kap.
Jag kunde inte motstå att köpa henne, och 450 SC senare stod hon hemma i stallet.
 
Det tog inte lång tid att märka att hon var mycket vänlig i sin natur och öppen till att lära sig saker. Hon bekantade sig snabbt med Spaceship, min andra ponny, och det tog inte lång tid innan de var bästa vänner. Jag såg även till att ta med henne till min vän Chan för att klippa henne, då hennes man var lång och ostyrig.
 
Jag har precis påbörjat hennes träning, med inriktningen på hoppning, och hon är väldigt duktig för sin ålder och storlek. Hon har ännu inte fått hoppa några större hinder, men på de lägre höjder hon hittills fått hoppa har hon varit oväntat duktig. Jag ser fram emot att få ta ut henne på tävlingsbanorna i framtiden!
 
- Daisy 

A Spaceship from Another World

 
 
Fullt namn:  A Spaceship from Another World  |  Smeknamn: Spaceship  |  Ålder: 7 år [f-06]
Ras: Jorvikponny |  Färg: Schabraktigrerad   |  Kön: Hingst
 
A Spaceship from Another World, eller kort sagt Spaceship är min första ponny. En underbart söt liten filur, ständigt nyfiken och otroligt busig. Jag köpte honom av James i Fort Pinta som var i akut nöd att någon skulle ta över honom. Ingen var riktigt säker på vart han kom ifrån, utan en stallarbetare hade funnit honom vid Fort Pintas strand, skakande och våt av havsvattnet och de svala vindarna. De gick igenom alla annonser på saknade hästar, och anmälde den mystiska ponnyns uppdykande till alla, men ingen kände igen honom.
Så till slut ställde jag upp och tog över honom.
 
Han fick det långa namnet A Spaceship from Another World, men smeknamnet Spaceship eller Space. Jag insåg snabbt att han var väldigt kärvänlig och kom väl överens med alla mina hästar och mig. 
Jag förstod också att han har varit inriden och tränad, då han var van vid att ha mig på ryggen, men han busade fortfarande en del. 
 
Jag har inga speciella planer för honom utan kommer endast ha honom som sällskapshäst och ridhäst och om hans riktiga ägare av någon anledning skulle dyka upp kommer jag lämna över honom. Men tills dess är han min, sötnosen!
 
- Daisy